Wilt u uw succesverhaal ook op de website? Vul dan het contactforumulier in. Vergeet niet een geldig e-mail adres achter te laten, er wordt later eventueel om foto's gevraagd (helaas kunnen deze niet via het contactformulier verzonden worden).

Kittens

Miauw, miauw, lekker eten en drinken en daarna een dutje doen.

 

Wat is het leven toch goed,

als je de Socialehuisdierenzorg ontmoet.

Dierendag

Helaas niet voor dit lieve kleine poesje van drie weken oud. Voor deze kitten was het grofvuildag! Schande!
Maar de vinder wist dat er een stichting bestaat die het liefdevol zou kunnen verzorgen.
En dus werd het ook voor dit hummeltje nog Dierendag!

Met diervriendelijke groet, S. Loorbach-Schülte.

Mazzeltje

Het eerste contact met mevrouw Loorbach was om een katje te halen, Bori, die een jaar bij ons is geweest vervolgens is weggelopen of dood is gereden, wij hebben er nooit meer iets van gehoord. Anderhalf jaar geleden heb ik opnieuw contact gehad met mevrouw Loorbach en heb het verhaal van Bori uitgelegd en dat ik op zoek was naar een nieuw katje, waarop mevrouw Loorbach antwoordde: "ik heb nou een leuk poesje en dat is precies iets voor u, maar het is een heel zielig verhaal".

 

Er werd in het bos van We-he-den Hoorn een nestje jonge katjes gevonden waarvan nog één in leven was. Het katje zat onder de teken en vlooien en was meer dood dan levend. De kraaien zaten klaar om hun prooi in ontvangst te nemen, tot dat het beestje werd gevonden door omstanders. Zo gebeurde het dat het beestje bij mevrouw Loorbach terecht kwam wat zijn redding is geweest.
mevrouw Loorbach heeft vele nachten samen met het beestje doorgebracht om het te voeden, ook d.m.v warmte, elektrisch dekentje, zo is het katje ook meerdere malen bij dierenarts Prins geweest waar ze meerdere injecties kreeg om er weer boven op te komen. Met kleine beetjes kwam er wat meer leven in het beestje begon het lekker te eten en ook te groeien, zo is de naam Mazzel ontstaan, de dierenarts had gezegd het beestje ontzettende mazzel gehad heeft dat hij bij mevrouw Loorbach terecht is gekomen waar ik zelf ook heel dankbaar om ben.

Toen ik het hele verhaal had aangehoord wist ik één ding zeker ik wilde erg graag dat Mazzeltje, en ze heet nog Mazzel, bij ons kwam wonen. Vervolgens was Mazzel bij ons waar ze de eerste tijd erg bang en schrikkerig was en veel achter de wasmachine zat verscholen, maar ze at en dronk wel lekker en lag te slapen op warme kruiken. Na ongeveer een week kwam ze in de kamer en begon ze kennis te maken met onze mopshond, inmiddels zijn het dikke vriendjes en maatjes. Ze slapen vaak samen in de mand. Soms bij het laatste rondje met de hond zit Mazzel al klaar, want die wil graag mee. Mazzel is een echte buiten kat, wat meer begon te leven toen ze een half jaar was en voor het eerst af en toe buiten kwam en ze heeft het naar haar zin buiten. Ons Mazzeltje is inmiddels een echte Mazzel geworden. Ze is een kort harige Cyprische pers.

Zo ben ik Mevrouw Loorbach dankbaar voor het goeie werk wat ze verricht.